Man en vrouw lachen met de uitgeprinte foto van een green screen photobooth

PHOTOBOOTH GOEDKOOP

PHOTOBOOTH GOEDKOOP HUREN

Wil u een photobooth goedkoop huren in Limburg? De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor entertainment op uw (bedrijfs)evenement. Met achtergronden op maat krijgt iedereen een unieke en uitgeprinte foto.

Bij elke photobooth is er een fotograaf én begeleider aanwezig. Alle foto's worden instant afgespeeld op een televisie en kunnen ook onmiddellijk via de tablet worden doorgestuurd.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte voor een green screen photobooth.

Opstelling van een green screen photobooth in de Oude Vismijn in Gent

KIES LEUKE ACHTERGRONDEN VOOR EEN GOEDKOPE PHOTOBOOTH

Met Meerskat beschikken we over een breed aanbod aan unieke achtergronden voor een green screen photobooth in Limburg. Ideaal gezien kiest u maximaal zes achtergronden. Deze worden voorzien van uw logo. Het is ook mogelijk om achtergronden op maat van uw (thema)feest te creëren. Kom uw goedkope photobooth huren.

 • ACHTERGRONDEN

  Met tientallen achtergronden is er voor elk bedrijf en evenement wat wils. Wil je iets op maat van jouw feest of thema? Geef een signaal en we werken diverse achtergronden uit.

 • LOGO

  Het logo van je bedrijf, sponsor of andere partner op de foto. Ook een handtekening of de namen van een koppel kunnen worden toegevoegd. Het kan allemaal.

 • SOCIAL MEDIA

  Deze green screen-beelden zijn populair op sociale media. Via de tablet kunnen de mensen de foto naar zichzelf doorsturen en zo verder sharen. GDPR-proofed.

 • LIVE-PRINTEN

  Nadat de foto voor het groene doek is getrokken, duurt het slechts 30 seconden om je foto te bewerken én te printen. Vervolgens kan je deze zelf in een beschermend hoesje steken.

 • AFLEVERING

  Na het event worden de foto's digitaal afgeleverd. Indien gewenst, kunnen deze op een online platform worden geplaatst. Hier kunnen je gasten de foto's downloaden.

VIDEO PHOTOBOOTH GOEDKOOP

Wil u graag een goedkope green screen photobooth huren voor uw (bedrijfs)event? Heeft u nog een beetje overtuigingskracht nodig? Kijk dan zeker onderstaande video's van green screen photobooths van andere evenementen. Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte.

SFEERBEELDEN PHOTOBOOTH GOEDKOOP
PROJECTEN PHOTOBOOTH GOEDKOOP

Met de green screen photobooth zijn we al in alle uithoeken van het land geweest: van Limburg tot West-Vlaanderen en alle steden en gemeenten daartussen. We hebben al heel veel leuke showcases op privé- én bedrijfsfeesten mogen doen. Bekijk hieronder enkele showcases.

JA, IK WIL EEN GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Bent u overtuigd van onze green screen photobooth? Wil u dit dolgraag op uw (bedrijfs)event in Limburg of een andere provincie? Vul hieronder alles in en krijg heel spoedig een offerte.

NAVIGATIE
LOCATIES
MEERSKAT

Sacramentstraat 98

3700 Tongeren

© 2021 Meerskat