Opstelling van een green screen photobooth van Meerskat in Zaal Lumière in Oost-Vlaanderen

PHOTOBOOTH HUWELIJK: GRATIS VIDEO + LOGO

ACHTERGRONDEN & LOGO VOOR UW PHOTOBOOTH

Gaat u in 2020 of 2021 trouwen? Van harte proficiat! Een spetterend feest in het vooruitzicht. Wij willen helpen.

Hoe? Met onze green screen photobooth. Geen saaie en gewone photobooth, maar een mobiele fotostudio op locatie. Met unieke achtergronden. Alles geprint, eventueel in een leuk mapje.

Als u dit jaar nog een photobooth voor uw huwelijk boekt, dan krijgt u er GRATIS EEN VIDEO EN LOGO bij.

 

Een leuke herinnering van 45-60 seconden van de photobooth. Het logo staat op elke foto met uw initialen en trouwdatum.

green screen photobooth tijdens een evenement in de Oude Vismijn in Gent

KIES 6 ACHTERGRONDEN VOOR UW GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Hieronder vindt u het aanbod aan achtergronden voor de green screen photobooth voor uw huwelijk. U kiest maximaal zes afbeeldingen. Hierop plaatsen wij ook het door u gekozen logo.

KIES EEN LOGO VOOR DE PHOTOBOOTH

Wanneer u onze green screen photobooth voor uw huwelijk boekt, dan krijgt u naast de video ook een gratis logo. Maak uw keuze uit onderstaande vijf logo's. Elk logo is beschikbaar is zwart, wit en goud. De initialen en trouwdatum worden uiteraard aangepast. Het logo wordt op de foto geplaatst. Heeft u zelf een logo? Stuur het door.

BEKIJK VIDEO'S PHOTOBOOTH

Boekt u een green screen photobooth voor uw huwelijk, dan krijgt u naast een logo ook een gratis video (45-60 seconden). Ook op deze video wordt het door u gekozen logo geplaatst. Hieronder kan u voorbeelden van zo'n video bekijken.

SFEERBEELDEN PHOTOBOOTH
BEDRUKTE MAPJES

De foto's van de green screen photobooth worden ter plaatse afgedrukt en meegegeven in een mapje. Standaard is dit een plastieken mapje. Mag het net iets meer zijn? Dan kan je kiezen tussen één van onze drie mapjes in glanzend papier. Check onze pakketten voor de mogelijkheden!

BEKIJK ONZE PAKKETTEN

Interesse in één van de pakketten voor de green screen photobooth voor uw huwelijk? Het verschil zit in de laatste twee puntjes: grootte van de printjes, foto in een plastiekje of gedrukt mapje.

JA, IK WIL EEN GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Bent u overtuigd van onze green screen photobooth? Wil u dit dolgraag op uw huwelijk? Vul hieronder alles in en krijg heel spoedig een offerte.

arrow&v
arrow&v
NAVIGATIE
LOCATIES
MEERSKAT

Sacramentstraat 98

3700 Tongeren

© 2020 Meerskat