Opstelling van een green screen photobooth van Meerskat in Zaal Lumière in Oost-Vlaanderen

PHOTOBOOTH HUWELIJK

ACHTERGRONDEN & LOGO VOOR UW PHOTOBOOTH

U gaat trouwen? Van harte proficiat! Een spetterend feest in het vooruitzicht. Wij willen helpen.

Hoe? Met onze green screen photobooth. Geen saaie en gewone photobooth, maar een mobiele fotostudio op locatie. Met unieke achtergronden. Alles geprint, eventueel in een leuk mapje.

Alle huwelijkskoppeltjes krijgen ook een gratis logo. Het logo staat op elke foto met initialen en trouwdatum. Een fantastische herinnering.

green screen photobooth tijdens een evenement in de Oude Vismijn in Gent

KIES 6 ACHTERGRONDEN VOOR UW GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Hieronder vindt u het aanbod aan achtergronden voor de green screen photobooth voor uw huwelijk. U kiest maximaal zes afbeeldingen. Hierop plaatsen wij ook het door u gekozen logo.

KIES EEN LOGO VOOR DE PHOTOBOOTH

Wanneer u onze green screen photobooth voor uw huwelijk boekt, dan krijgt u naast de video ook een gratis logo. Maak uw keuze uit onderstaande vijf logo's. Elk logo is beschikbaar is zwart, wit en goud. De initialen en trouwdatum worden uiteraard aangepast. Het logo wordt op de foto geplaatst. Heeft u zelf een logo? Stuur het door.

BEKIJK VIDEO'S PHOTOBOOTH

Geen idee hoe zo'n green screen photobooth eraan toe gaat? Kijk alvast enkele video's van onze foto-animatie op bedrijfsevents, feestjes, shoppingcentra, ...

SFEERBEELDEN PHOTOBOOTH
BEDRUKTE MAPJES

De foto's van de green screen photobooth worden ter plaatse afgedrukt en meegegeven in een mapje. Standaard is dit een plastieken mapje. Mag het net iets meer zijn? Dan kan je kiezen tussen één van onze drie mapjes in glanzend papier. Check onze pakketten voor de mogelijkheden!

JA, IK WIL EEN GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Bent u overtuigd van onze green screen photobooth? Wil u dit dolgraag op uw huwelijk? Vul hieronder alles in en krijg heel spoedig een offerte.

arrow&v
arrow&v