Twee mannen en vrouwen lachen en poseren voor de green screen photobooth in Kinepolis Brussel tijdens de film van Aladdin

GREEN SCREEN PHOTOBOOTH KASTEEL VAN HOEN

ORIGINELE GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Van harte proficiat met jullie toekomstig huwelijk. Met het Kasteel van Hoen hebben jullie een fantastische keuze gemaakt.

Door die keuze gaan wij met Meerskat voor beleving zorgen bij jullie gasten tijdens het avondfeest. Hoe? Met onze unieke en originele green screen photobooth! Drie uur lang!

Lees hieronder meer.

Vier vrouwen lachen en poseren voor de green screen photobooth in de Oude Vismijn in Gent

KIES UIT MEER DAN 20 ACHTERGRONDEN

Voor jullie huwelijksfeest hebben jullie keuze uit meer dan 20 achtergronden, die hieronder allemaal te zien zijn. U kiest maximaal 6 achtergronden die we tijdens jullie feest zullen gebruiken.

KIES UIT 5 LOGO'S

Om de herinnering aan uw huwelijk - én de green screen photobooth - maximaal te maken, mag u u ook een logo kiezen. Uiteraard worden de initialen en datum aangepast volgens jullie huwelijk. Dit logo wordt op elke foto geplaatst, naast het logo van het Kasteel van Hoen. Heeft u zelf een logo? Stuur het gerust door.

BEKIJK LEUKE VIDEO'S

De green screen photobooth is bijzonder populair op allerhande events, dus zeker ook op jullie huwelijk. Bekijk hieronder enkele video's en geraak helemaal overtuigd.

SFEERBEELDEN
TOT LATER, TOT JULLIE HUWELIJK!

Om alles in goede banen te leiden, nemen we ruim op tijd contact met jullie op. Dan kunnen jullie de gekozen achtergronden doorgeven, net als het gewenste logo. Vanaf dan is het aftellen tot jullie huwelijk. Toch nog vragen op opmerkingen? Neem gerust contact op.