BLOG

Blijf in uw bubbel: 4 toepasselijke green screen photobooth achtergronden

Na 'Blijf in uw kot' is er nu 'Blijf in uw bubbel'. Tot en met eind augustus worden onze sociale contacten beperkt tot vijf vaste personen. Met die mensen mogen we wél gezellig samen zijn, zoals in de volgende vier toepasselijke green screen photobooth-achtergronden.


1. DE BOKAAL


We steken meteen van wal met een nieuwe green screen photobooth achtergrond: de 'jar' of bokaal. In de huidige bubbel-periode zitten we niet stil en werken we tal van nieuwe photobooth achtergronden uit. Hopelijk mogen we die ooit tonen.


Achtergrond met bokaal van de green screen photobooth van Meerskat uit Tongeren.

2. DE IJSBLOK


Deze 'good old' klassieker is een veelgevraagde green screen photobooth achtergrond. Het spreekt voor zich dat de ijsblok vooral tijdens de koudere (winter)periode wordt gevraagd. Al kan dit zeker ook dienen voor een thema-evenement. Andere leuke thema's zijn bijvoorbeeld Kerstmis, Halloween, Valentijn of kinderfeestjes.De ijsblok is een populaire achtergrond van de green screen fotobooth van Meerskat uit Tongeren.

3. DE KAUWGOMBALAUTOMAAT OF 'SJIEKELETTEPOT'


Wanneer we carte blanche krijgen, is de 'sjiekelettepot' eentje die we graag gebruiken. Het roept bij heel wat mensen leuke jeugdherinneringen op. En dat leidt meteen tot lachende gezichten. Wat wil je nog meer?De kauwgombalautomaat is een green screen achtergrond van Meerskat uit Limburg.

4. DE GLOEILAMP


Net als de kauwgombalautomaat brengt deze gloeilamp nostalgische herinneringen met zich mee. In tijden van LED-verlichting zie je deze niet vaak meer opduiken. Met deze green screen-achtergrond sta je altijd in de spotlights.


Gloeilamp van de green screen photobooth van Meerskat uit Limburg.

SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF


Momenteel staat de wereld bijna letterlijk stil. Eens de coronacrisis voorbij is, vat iedereen het normale leven weer aan. Tal van (bedrijfs)evenementen zullen weer plaatsvinden. En misschien met een green screen photobooth? Schrijf je hier in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.