photobooth huren

PHOTOBOOTH GENK

PHOTOBOOTH HUREN GENK

Wil u een photobooth huren? De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor beleving op uw (bedrijfs)event.

 

Met originele achtergronden krijgt iedereen een unieke en uitgeprinte foto. Bij elke photobooth is er een fotograaf én begeleider aanwezig.

photobooth huren op uw huwelijk of evenement

ACHTERGRONDEN GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Met Meerskat beschikken we over een breed aanbod aan unieke achtergronden voor een green screen photobooth. Ideaal gezien kiest u maximaal zes achtergronden. Deze worden voorzien van uw logo. Het is ook mogelijk om achtergronden op maat van uw (thema)feest te creëren.

 • ACHTERGRONDEN

  Met tientallen achtergronden is er voor elk bedrijf en evenement wat wils. Wil je iets op maat van jouw feest of thema? Geef een signaal en we werken diverse achtergronden uit.

 • LOGO

  Het logo van je bedrijf, sponsor of andere partner op de foto. Ook een handtekening of de namen van een koppel kunnen worden toegevoegd. Het kan allemaal.

 • SOCIAL MEDIA

  Deze green screen-beelden zijn populair op sociale media. Via de tablet kunnen de mensen de foto naar zichzelf doorsturen en zo verder sharen. GDPR-proofed.

 • LIVE-PRINTEN

  Nadat de foto voor het groene doek is getrokken, duurt het slechts 30 seconden om je foto te bewerken én te printen. Vervolgens kan je deze zelf in een beschermend hoesje steken.

 • AFLEVERING

  Na het event worden de foto's digitaal afgeleverd. Indien gewenst, kunnen deze op een online platform worden geplaatst. Hier kunnen je gasten de foto's downloaden.

VIDEO GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Wil u graag een green screen photobooth huren voor uw (bedrijfs)event? Heeft u nog een beetje overtuigingskracht nodig? Kijk dan zeker onderstaande video's van green screen photobooths van andere evenementen. Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte.

PROJECTEN GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Met de green screen photobooth zijn we al in alle uithoeken van België geweest: van Limburg tot aan de kust en alle steden en gemeenten daartussen. We hebben al heel veel leuke showcases op privé- én bedrijfsfeesten mogen doen. Bekijk hieronder enkele projecten.

JA, IK WIL EEN GREEN SCREEN PHOTOBOOTH

Bent u overtuigd van onze green screen photobooth? Wil u dit dolgraag op uw (bedrijfs)event. Klik op de link hieronder, vul alle gegevens in en krijg heel spoedig een offerte.