Photobooth huren Limburg Antwerpen Brussel Oost-vlaanderen West-Vlaanderen Vlaams-Brabant Vlaanderen België

PHOTOBOOTH HUREN VALKENSWAARD

PROFESSIONELE PHOTOBOOTH HUREN VALKENSWAARD

Wil u een photobooth huren? De green screen photobooth van Meerskat zorgt voor beleving op uw (bedrijfs)event.

 

Met originele achtergronden krijgt iedereen een unieke en uitgeprinte foto. Bij elke photobooth is er een fotograaf én begeleider aanwezig.

Photobooth huren Limburg Antwerpen Brussel Oost-vlaanderen West-Vlaanderen Vlaams-Brabant Vlaanderen België

VIDEO PHOTOBOOTH HUREN

Wil u graag een photobooth huren voor uw (bedrijfs)event? Heeft u nog een beetje overtuigingskracht nodig? Kijk dan zeker onderstaande video's van green screen photobooths van andere evenementen. Overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte.

ACHTERGRONDEN PHOTOBOOTH HUREN

Met Meerskat beschikken we over een breed aanbod aan unieke achtergronden voor een green screen photobooth. Ideaal gezien kiest u maximaal zes achtergronden. Deze worden voorzien van uw logo. Het is ook mogelijk om achtergronden op maat van uw (thema)feest te creëren.

PROJECTEN PHOTOBOOTH HUREN

Met de green screen photobooth zijn we al in alle uithoeken van België geweest: van Limburg tot aan de kust en alle steden en gemeenten daartussen. We hebben al heel veel leuke showcases op privé- én bedrijfsfeesten mogen doen. Bekijk hieronder enkele projecten.

JA, IK WIL EEN PHOTOBOOTH HUREN

Bent u overtuigd om een photobooth te huren? Wil u dit dolgraag op uw (bedrijfs)event. Klik op de link hieronder, vul alle gegevens in en krijg heel spoedig een offerte.