top of page

BLOG

4 redenen voor een green screen photobooth op uw (bedrijfs)event

Bijgewerkt op: 31 mei 2023

De beste manier om een leuke sfeer op uw (bedrijfs)event te creëren, is door een green screen photobooth toe te voegen. Photobooths zorgen ervoor dat mensen samen genieten als vrienden en niet als collega’s. Vier redenen waarom u er best eentje boekt.


Gasten kijken met een glimlach naar een uitgeprinte foto van de green screen photobooth van Meerskat uit Limburg (Tongeren).

1. HET IS GEWOON HEEL LEUK


De belangrijkste reden voor een green screen photobooth is geen staatsgeheim: het is gewoon héél erg leuk voor je gasten. Niemand wil een saai evenement waar je gasten zich vervelen. Een photobooth heeft een hoog entertainment-gehalte.


Unieke achtergronden - volgens thema’s zoals Valentijn, Kerstmis of Halloween - en gepaste accessoires maken het allemaal nog veel leuker. Dit alles maakt jouw event onvergetelijk voor de gasten.2. DE IDEALE IJSBREKER


Niet iedereen staat te springen om tijdens evenementen de dansvloer te betreden, maar zijn wél enthousiast voor een leuke foto met hun collega’s. In de fijne omgeving van een photobooth komen ze collega’s tegen met wie ze weinig of geen contact hebben. Dé ideale ijsbreker dus.


In een ongedwongen sfeer leggen mensen sneller en makkelijker contact. Mensen praten vlot en enthousiast met elkaar over hun ervaringen met de green screen photobooth. En het gebeurt regelmatig dat ze dan ook met elkaar op de foto gaan.3. POSITIEVE WERKSFEER


Tevreden werknemers zijn goede werknemers en dus ook goed voor je bedrijf. Een green screen photobooth tijdens een (bedrijfs)event is een toffe manier om plezier bij te brengen, ver weg van de werkomgeving.


Het geluk en plezier dat ze ervaren tijdens het evenement nemen ze mee naar de werkvloer. Dit zorgt uiteraard voor een positieve werksfeer, maar bevordert ook de productie op de werkvloer.


Een uitgeprinte foto van de green screen photobooth van Meerskat uit Limburg (Tongeren).

4. TASTBARE HERINNERINGEN


Iedereen houdt ervan om naar oude foto’s te kijken en goede herinneringen op te rakelen. “Die foto hangt nog steeds op mijn koelkast” en “Dat is al jaren mijn wallpaper op mijn laptop” zijn zinnen die we bij Meerskat geregeld horen.


Door het instant printen van foto’s krijgen gasten letterlijk een cadeautje mee naar huis. Een tastbare herinnering aan uw event én bedrijf dat ze niet snel zullen vergeten.VRAAG GRATIS OFFERTE


Organiseer je een evenement, overweeg zeker en vast om een green screen photobooth te huren. Bij Meerskat kunnen we je helpen. We hebben achtergronden in verschillende thema’s zoals Valentijn, Kerstmis, Halloween, Italië, zomer, … Of we creëeren unieke achtergronden op maat.


Vraag via onze website een gratis offerte aan of stuur een mailtje naar hallo@meerskat.be.

Comments


bottom of page