top of page

BLOG

5 redenen om een green screen photobooth te huren

Bijgewerkt op: 12 feb. 2023

Een green screen photobooth biedt creatieve mogelijkheden en tilt jouw evenement naar een hoger niveau. In deze blog bespreken we 5 redenen waarom je een green screen photobooth moet huren voor jouw volgende feest.


Green screen photobooth van Meerskat

Stel je eens voor: een unieke fotobooth op jouw feest of evenement waar gasten zich kunnen laten fotograferen tegen een groene achtergrond. Dankzij de technologie van een green screen photobooth kun je de achtergrond vervangen door een afbeelding naar keuze, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.


Hieronder 5 voordelen van het huren van een green screen photobooth:

  1. Creativiteit: een green screen photobooth biedt veel meer creatieve mogelijkheden dan een traditionele photobooth. Gasten kunnen zich laten fotograferen tegen een achtergrond naar keuze. Race in een Aston Martin, kruip in een ijsblok, spring uit een doos, … en nog honderden andere fantasie-achtergronden. Dit maakt de foto's uniek en onvergetelijk. Bekijk ze hier.

  2. Entertainment: een green screen photobooth is een leuke en interactieve manier om gasten te entertainen. Zij kunnen zich laten fotograferen en de uitgeprinte foto's meenemen naar huis als aandenken. Ze kunnen deze (optioneel) ook doorsturen naar hun e-mailadres via de tablet.

  3. Personalisatie: een green screen photobooth kan worden aangepast aan het thema van jouw evenement. Dit kan door de achtergronden aan te passen aan het thema. Met Meerskat hebben we meer dan 20 populaire thema’s uitgewerkt. Op elke foto kan ook een logo en/of tekstje worden geplaatst.

  4. Flexibiliteit: een green screen photobooth is een flexibele oplossing die op elk soort evenement kan worden ingezet, van een bedrijfsfeest tot een huwelijk.

  5. Geweldige aandenken: een green screen photobooth is een geweldige manier om gasten een onvergetelijk aandenken mee te geven van jouw evenement. Zij kunnen de foto's delen op social media of meenemen naar huis.

Als je op zoek bent naar een unieke en interactieve manier om gasten te entertainen en een onvergetelijk aandenken te geven, dan is een green screen photobooth een must have! Deze leuke klanten en projecten gingen jou al voor.


Interesse? Vraag een gratis offerte.

留言


bottom of page