top of page

BLOG

6 tips om het maximale uit de photobooth te halen op je huwelijk

Photoboots zijn een fantastisch idee om je huwelijksfeest op gang te brengen. Niet alleen is dit een zeer betaalbare vorm van entertainment, maar zijn er zoveel voordelen aan het huren van een photobooth dat het zichzelf terugbetaalt. Om zeker te zijn dat je er het beste van maakt, zijn hier onze 6 photobooth-tips.


De houten, elegante en luxueuze photobooth van Meerskat voor huwelijken en bedrijfsevents.

1. Huur de photobooth na het diner


Weet je niet zeker wanneer je het beste een photobooth huurt? Voor huwelijken is dat meestal ’s avonds na het diner, wanneer het feest begint. Tenzij je veel ander entertainment hebt, is een photobooth de beste ijsbreker ooit. Het zal je gasten veel plezier bezorgen. Wil je de photobooth vroeger? Dat is uiteraard ook mogelijk.


2. Plaats de photobooth tegenover de DJ


De photobooth moet niet concurreren met de DJ of band die je hebt ingehuurd. Integendeel, we raden je aan om de photobooth ergens tegenover de muziek te plaatsen. Ergens in een mooie hoek. Zo hebben gasten die niet meteen de dansvloer op willen, iets heel leuks te doen als alternatief. We bekijken ook graag samen wat de ideale plaats is.


3. Gepersonaliseerde fotostrookjes


Wist je dat je de fotostrookjes van de photobooth op maat kan laten maken? Je kunt jullie namen, trouwdatum of hashtag van de bruiloft toevoegen. Als je een bepaald kleurenschema of huwelijksthema hebt, kan dat ook gebruikt worden voor het ontwerp. Stuur het ons door en we maken er een gepersonaliseerd strooke van.


4. Gebruik de strookjes als huwelijksgeschenk


Hoewel huwelijksgeschenken tegenwoordig steeds minder populair worden, kun je je gasten nog steeds trakteren. Een van die manieren is door elk strookje dubbel te laten printen. Eentje voor je gasten als herinnering, terwijl het andere in een fotoboek kan worden geplakt met een leuke boodschap. Wanneer jullie de volgende keer bij de gasten op bezoek gaan, hangt dit strookje heel waarschijnlijk op de koelkast.


5. Digitale foto


Alle foto’s die de photobooth neemt, worden ook digitaal opgeslagen. Daags na je huwelijk krijg je die digitaal doorgestuurd en kan je ze delen met je gasten. De sociale media zullen gevuld zijn met jullie superleuke trouwfoto's en het is nog een manier om herinneringen aan jullie trouwdag op te halen. Win-win en geen extra kosten.


6. Gebruik zelf ook de photobooth


Dit lijkt misschien een voor de hand liggende tip voor een photobooth, maar niets is minder waar. Koppels zijn vaak een beetje nerveus en worden die dag geleefd. Denk nooit dat de photobooth alleen voor gasten is. Integendeel, haal je vrienden erbij en maak gekke foto's. Op die manier betrek je ook alle anderen erbij.


Hopelijk hebben deze 6 photobooth-tips een beetje duidelijkheid geschept. Nu hoef je alleen nog maar contact met ons op te nemen om één groot ding van je lijstje te schrappen.

Comments


bottom of page